videograaf

Gezamenlijk met mijn zoons Dylan & Marlin Film ik diverse dingen die ons leuk lijken om te filmen. We hebben een 4k camera en diverse hd camera`s en gopro`s. Op deze manier kunnen we uit meerdere hoeken filmen. De zoons denken compleet anders al vader en dit geeft soms de grappigste creaties. Boven alles vinden we het vooral leuk om te doen. 

Promotie fims

Onze eigen promotie van de mascotte slim de muis van slimevents. Door deze film heeft zoon Dylan geleerd dat filmen met frames per seconde werkt geweldig project.

Sfeer impressie

Helaas nog met de oude camera en zonder lamp gefilmd, maar wel een hele mooie impressie van een evenement. Door een aftervideo krijgen mensen interesse om het volgende wat u organiseren wilt te gaan bezoeken.

Bruiloft & partijen

Wel niet wat we als doel hebben maar zeker een ervaring is een bruiloft verfilmen en bewerken. We vonden het belangrijk dat het vooral een aandenken is voor het bruidspaar. En dat iedereen met een speerpunt in beeld komt.


Voor Vegan chef Stef hebben we een promo gemaakt omdat er gewoon de mogelijkheid was. Geen opdracht gewoon lekker spelen met de camera en de mogelijkheden.

Filmpje van mijn zoon op The Green shift. bewerking samen en leuk spelen en leren met materialen.

Ijsko is een bedrijf die kleinschalig ijsjes produceert we hebben wat beelden geschoten voor haar promotie gewoon omdat het leuk is.