Kerstman met sneeuwman en kerstdames.

 

Onze acteurs hebben jarenlange ervaring in het vermaken van groepen mensen. Ze stappen dan ook zonder blikken of blozen een menigte in. Onze kernwaarden zijn professioneel en hoogwaardige kwaliteit.


Sint & Piet

 

Bent u opzoek naar een professionele partner met een team die weten wat ze doen. Dan hoeft u niet verder te kijken. Wij leveren al jaren entertainment voor jong en oud. Dit gaat van vader op zoons & dochter. Wij hebben plezier in wat we doen en staan voor humor en hilarische momenten.


Paashaas

 

In Nederland eigenlijk een beetje een ondergeschoven kindje. Maar niet minder leuk om even met één van onze paashazen op de foto te gaan als u over een markt of beurs loopt. Ook mogelijk met accordeon o.i.d.


American events

 

Misschien wel het bekendste thema van ons is het verzorgen van Amerikaanse dagen. Met auto's linedance en alles erop en eraan wat bij Amerika hoort. Ook onze food karretjes zijn in deze thema opgebouwd door onszelf.


Slim de supermuis.

Het thema voor elke gelegenheid. Promotie met een shirt van uw product, merk of evenement is een ludieke mogelijkheid om uw reclame in beeld te krijgen. Iedereen wil toch op de foto met deze supermuis.