Een goed thema zorgt voor samenhang, een unieke sfeer en een compleet andere wereld op je feest. Er is zoveel mogelijk! ook een feest op eigen locatie. Bedenk je favoriete thema en verheug je op een spetterend feest.

Heb je een leuk idee voor een feestthema en heb je hulp nodig bij de realisatie ervan? Wij horen graag je ideeën en voeren ze met liefde uit. 

 

Voor thema's die we al gedaan hebben klikhier


Fun & Food. 

 

Wij zijn beschikbaar met onze Popcorn en Suikerspin kraam voor particulieren, bedrijven, grote én kleine evenementen. Heeft u wat te vieren? Dan komen we graag bij u langs om popcorn en suikerspinnen uit te delen. Door het gebruik van de juiste ingrediënten bakken en spinnen wij de lekkerste popcorn en suikerspinnen. U hoeft zelf nergens naar te kijken, wij verzorgen uw gasten zodat u kunt genieten van het evenement. Eventueel zelfs als clown of een ander thema naar wens.

 

klik hier voor info


Wij hebben de oplossing voor de culinaire aankleding van uw feest. We hebben zelf een ruim aanbod aan food&Drinks  Een ware foodbeleving waarbij iedereen geniet van uiteenlopende smaken terwijl het feest in volle gang is. Maar ook als je kiest voor hapjes ter aanvulling van de feestvreugde zorgen wij voor een originele invulling. Van popcorn tot varken aan spit.

Zie onze fotoalbum voor de diverse mogelijkheden.


Wij werken met een geluidsset van het toonaangevende merk Dynacord. Dynacord wordt sinds jaar en dag gebruikt door Dj's, artiesten en producers. Het kristalheldere geluid en de gemakkelijke bediening van de geluidsset zorgt voor een fantastische soundbeleving. Onze set word alleen ingezet met eigen geluidstechniek om alles perfect te laten klinken.Ook kunt u bij slimevents terecht voor het verfilmen van uiteenlopende zaken. We beschikken over 4 dezelfde camera's die aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat de kwaliteit altijd goed is en gelijk. Tevens beschikken we over een bewerking pc die speciaal voor filmwerk draait.